У Золочеві затримали чоловіка, який на вулиці викрав рюкзак у жінки

Максимальне покарання за цей злочин — 8 років ув’язнення

У Золочеві поліцейські затримали зловмисника, причетного до крадіжки рюкзака у жінки.

Про це пишуть на сторінці поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, 25 жовтня о 10:00 на вулиці Степана Бандери у Золочеві невідомий викрав рюкзак у місцевої мешканки, яка, відволікшись, залишила його без нагляду.

Виявивши, що рюкзак зник, жінка звернулась по допомогу у поліцію.

За словами заявниці, у рюкзаку були документи та мобільний телефон.

До розкриття злочину залучили слідчо-оперативну групу, екіпажі груп реагування патрульної поліції, оперативників кримінальної поліції та співробітників інших служб територіального підрозділу поліції.

«Вивчивши записи камер відеоспостереження, встановлених на вулицях міста в рамках проєкту «Безпечна Львівщина», правоохоронці оперативно встановили, що до скоєння крадіжки причетний 46-річний житель Золочева, та затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Речові докази у затриманого вилучені», йдеться у повідомленні.

Слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, — до восьми років позбавлення волі.

Правоохоронці також нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем передбачені максимальні покарання.

Нагадаємо, у Львові поліцейські затримали ймовірну зловмисницю. Її підозрюють у крадіжці з магазину.

А також Шевченківський районний суд покарав умовним терміном чоловіка, який протягом тривалого часу обкрадав свою бабусю.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності