За крадіжку елітного алкоголю мешканця Борислава посадили на 5 років за ґрати

За крадіжку елітного алкоголю мешканця Борислава посадили на 5 років за ґрати

Бориславський міський суд Львівської області визнав винним та покарав позбавленням волі на п’ять років місцевого мешканця, який викрав дві пляшки алкоголю, парфуми та мобільний телефон.

Про це виданню Lviv.Media стало відомо з матеріалів судової справи № 438/600/22.

Зазначається, що 4 лютого 2022 року раніше судимий місцевий мешканець викрав із магазину "Рукавичка" у Бориславі пляшку віскі "JACK DANIEL'S" вартістю 529 гривень.

Наступного дня він вкрав з того ж магазину пляшку віскі "JAMESON" вартістю 495 гривень. За годину чоловік повернувся до магазину, аби викрасти чергову пляшку віскі "JACK DANIEL'S".

15 лютого обвинувачений п’ять разів відвідував магазин "Рукавичка" та кожного разу викрадав по одній пляшці алкоголю.

Також встановлено, що 12 квітня обвинувачений викрав з магазину "ЄВА" два флакони туалетної води "CALVIN KLEIN EUPHORIA" вартістю понад тисяча гривень.

Окрім того, 2 травня він викрав із прилавку місцевого магазину у Бориславі мобільний телефон "POCO M3 Pro 5G" вартістю 4,7 тис. гривень.

Бориславський міський суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 185 та ч. 4 ст. 185 ККУ, призначивши покарання за сукупністю злочинів у вигляді 5 років позбавлення волі. Шляхом приєднання до невідбутого покарання за вироком від 14 грудня 2021 року суд призначив остаточне покарання у вигляді 5 років та п'яти днів позбавлення волі.

Можливо, пропустили:

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності