У Львові чоловік за 18 крадіжок сяде за ґрати на майже 4 роки

У Львові чоловік за 18 крадіжок сяде за ґрати на майже 4 роки

Личаківський районний суд м. Львова покарав кишенькового злодія позбавленням волі строком на 3 роки та 7 місяців за сукупністю вироків.

Про це Lviv.Media стало відомо з матеріалів судової справи №463/3438/21.

У матеріалах справи зазначається, що раніше судимий уродженець Львова, який має на утриманні дитину 2020 року народження, 3 січня 2021 року, перебуваючи поруч з торговим центром "Роксолана" у Львові, викрав з кишені куртки мобільний телефон Samsung А70 вартістю 8 тис. гривень.

Згодом, 10 січня 2021 року, перебуваючи на площі Ринок, він викрав з кишені куртки мобільний телефон Хіаomi Note 5 вартістю 5450 гривень.

28 січня 2021 року кишеньковий злодій викрав з кишені куртки мобільний телефон Iphone 8+ вартістю 22 тис. гривень.

Окрім того, 19 травня 2021 року, перебуваючи у магазині "Мобі Мо", він викрав з прилавка ноутбук Lenovo Ideapad 206 вартістю 3 тис. гривень.

Крав львів'янин і лососеву ікру з прилавків магазину "Близенько", і велосипеди з під'їздів багатоквартирних будинків. Загалом слідством доведено 18 випадків крадіжок, вчинених обвинуваченим.

Зважаючи на щире каяття обвинуваченого, суд за сукупністю доведених злочинів, що передбачені ч. 2 ст. 185 ККУ, обрав чоловікові покарання у вигляді 3 років та 7 місяців позбавлення волі.

Окрім того, суд задовольнив цивільні позови потерпілих на відшкодування матеріальної шкоди.

Нагадаємо, у Львові спіймали чоловіка з підробленими документами. 26 липня зловмисник знайшов на пл. Двірцевій паспорт громадянина України для виїзду за кордон. Далі чоловік вклеїв у чужий документ фотокартку зі своїм зображенням.

Вже на наступний день, 27 липня, львів’янин пред’явив підроблений паспорт на вимогу інспектора під час перевірки документів.

Можливо, пропустили:

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності