Віялові відключення та бюджет Львова на ремонт доріг: головні новини Львівщини за 25 жовтня

Віялові відключення та бюджет Львова на ремонт доріг: головні новини Львівщини за 25 жовтня
Фото: pexels
  • На території Львівської області запровадили віялові відключення для населення. Їх ввели у всіх районах області та частково у Львові, орієнтовно 3% від загальної потужності. Як перевірити інформацію про відключення світла — читайте за посиланням.
  • У Садового розповіли, скільки коштів витратили на ремонт доріг. На капітальні та ямкові ремонти доріг, а також на ремонт дворів, внутрішньоквартальних доріг і тротуарів цьогоріч у Львові передбачено понад 242 млн гривень. Детальніше про видатки для районів міста читайте за посиланням.
  • У смт Підкамінь на Золочівщині завершили реставрацію дзвіниці Монастиря походження дерева Хреста Господнього — пам’ятки архітектури національного значення XV–XVIII століть. Рятували аварійну пам’ятку в межах проєкту Програми транскордонного співробітництва Польща–Білорусь–Україна за кошти Європейського Союзу та обласного бюджету.
  • У Львові на одній з підстанцій швидкої медичної допомоги вже 5 місяців простоюють карети швидкої. Ці автомобілі передали з Франції як гуманітарну допомогу. Чому гуманітарну допомогу не передають у прифронтові медзаклади — читайте за посиланням.
  • Спортсмени з Львівщини вибороли п’ять медалей на чемпіонаті України з велоспорту. На Львівщині 16 команд взяли участь у чемпіонаті України з велоспорту. Впродовж кількох днів на дорогах Дрогобиччини змагались найкращі велосипедисти країни.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності