Спортсмени з Львівщини вибороли п’ять медалей на чемпіонаті України з велоспорту

Спортсмени з Львівщини вибороли п’ять медалей на чемпіонаті України з велоспорту

Область на змаганнях представила збірна з восьми спортсменів

На Львівщині 16 команд взяли участь у чемпіонаті України з велоспорту. Впродовж кількох днів на дорогах Дрогобиччини змагались найкращі велосипедисти країни.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Львівщину на змаганнях представила збірна з восьми спортсменів. Для області медалі виборювали велосипедисти Львівської школи вищої спортивної майстерності, Львівського фахового коледжу спорту,  Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи «Медик» та Дитячо-юнацької спортивної школи імені Георгія Прокопенка. 

Так, серед чоловіків в індивідуальній гонці на час на дистанції 25 км «бронзу» виборов 22-річний Ярослав Паращак. А серед спортсменів до 23 років срібну нагороду здобув 17-річний Даниїл Яковлев. Серед жінок «бронзу» виборола 24-річна Юлія Бірюкова. Крім того, в індивідуальній гонці на дистанції 120 км бронзову медаль виборов Ярослав Паращак. Водночас серед спортсменів до 23 років друге місце посів 19-річний Святослав Горбовий. 

Зазначимо, що саме за цим маршрутом мали відбуватись міжнародні змагання «Tour de Lviv Region». Шосейні змагання для професійних велосипедистів з усього світу Львівщина мала приймати у травні. Проте через повномасштабне вторгнення рф в Україну їх проведення відтермінували.

Нагадаємо, 24-річний львів'янин Павло Коростильов продовжує феноменально виступати на чемпіонаті світу з кульової стрільби в столиці Єгипту Каїрі. Він став віцечемпіоном світу у командній швидкострільній стрільбі з пістолета на дистанції 25 м.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності