• Головна
  • Новини Львівщини
  • Правоохоронці затримали головного інспектора податкової Волинської області: вимагав чималий хабар

Правоохоронці затримали головного інспектора податкової Волинської області: вимагав чималий хабар

Правоохоронці затримали головного інспектора податкової Волинської області: вимагав чималий хабар

Держінспектор ГУ ДПС у Волинській області вимагав від представника ТОВ 1500 доларів США та 24 тис. гривень за реєстрацію податкових накладних у Єдиному реєстрі податкових накладних

Головного держінспектора ГУ ДПС у Волинській області затримали за процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної прокуратури.

Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура.

Як інформує слідство, інспектор вимагав та одержав хабар від представника одного з ТОВ — 1500 доларів США та 24 тис. гривень.

В обмін на хабар чоловік мав забезпечити безперешкодну реєстрацію податкових накладних цього підприємства в Єдиному реєстрі податкових накладних.

Наразі проводяться слідчі дії. Після їх завершення фігуранту буде повідомлено про підозру за фактом одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Окрім цього, суд вирішуватиме питання про обрання щодо нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою і відсторонення від займаної посади.

Нагадаємо, 14 жовтня колегія суддів Вищого антикорупційного суду визнала винуватим у хабарництві колишнього головного тюремника Львівщини Михайла Дзюдзя.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності