• Головна
  • Новини Львівщини
  • Їхав під час комендантської години з технічною несправністю: на Львівщині затримали п’яного водія

Їхав під час комендантської години з технічною несправністю: на Львівщині затримали п’яного водія

У неділю, 16 жовтня, у місті Радехів Львівської області правоохоронці затримали п’яного водія.

Про це повідомили у поліції охорони Львівщини.

Під час патрулювання міста наряд реагування виявив автомобіль, який під час комендантської години пересувався з технічною несправністю. Поліцейські охорони зупинили авто для проведення профілактичної розмови з водієм.

Під час розмови у водія було виявлено явні ознаки алкогольного сп’яніння, а саме: різкий запах алкоголю, порушення мови та координації рухів. Чоловік пройшов огляд за допомогою приладу Drager, який показав результат — 1,15 проміле.

«Ми вкотре нагадуємо, шановні водії, сідаючи за кермо у стані алкогольного сп’яніння, Ви наражайте на небезпеку не тільки себе, а й інших учасників дорожнього руху. Будьте свідомими!», наголосили у поліції охорони Львівщини.

Нагадаємо, 16 жовтня зранку львівські патрульні піймали водія, який перевищив швидкість. Як виявилося, він був під наркотиками.

Додамо, за 9 місяців 2022 року поліцейські Львівщини виявили та притягнули до відповідальності 6749 водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. З них 244 спіймали повторно протягом року.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності