• Головна
  • Новини Львівщини
  • На Закарпатті затримали двох мешканців Львівщини, які намагались незаконно потрапити в Угорщину

На Закарпатті затримали двох мешканців Львівщини, які намагались незаконно потрапити в Угорщину

На Закарпатті затримали двох мешканців Львівщини, які намагались незаконно потрапити в Угорщину

Організатору каналу із переправлення за кордон військовозобов’язаних чоловіків загрожує до дев’яти років позбавлення волі

Прикордонний патруль відділу «Лужанка» Мукачівського загону затримав на відстані 200 метрів від кордону двох чоловіків зі Львівщини, які намагались незаконно потрапити до Угорщини. Таким чином, прикордонники викрили канал із переправлення за кордон військовозобов’язаних чоловіків.

Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ.

З’ясувалося, що батько і син сплатили за ці «послуги» по 5 тисяч євро. Прикордонники встановили особу, яка причетна до організації незаконного переправлення чоловіків за кордон. Оперативні співробітники Мукачівського загону спільно з працівниками міграційної поліції Закарпатської області встановили місце перебування правопорушника та затримали його.

За цим фактом внесені відомості до ЄРДР за ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до дев’яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, 28-річного киянина засудили до 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна за сприяння ухилянтам. Чоловік допомагав «клієнтам» за гроші через Львівщину перетнути кордон.

Додамо, Служба безпеки заблокувала чотири нові канали незаконного виїзду чоловіків за кордон. Діяли вони у Дніпрі, Одеській та Закарпатській областях.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності