Автобус зіткнувся з двома автоцистернами: у ДТП на Львівщині загинула людина

Автобус зіткнувся з двома автоцистернами: у ДТП на Львівщині загинула людина

Тіло загиблого чоловіка затисло деформованими конструкціями автобуса

У середу, 17 серпня, у Стрийському районі відбулася ДТП. Зіткнулися автобус та два вантажні автомобілі. У результаті аварії одна людина загинула, а ще кількох — госпіталізували.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області.

На трасі Київ-Чоп поблизу села Нагірне Стрийського району відбулося зіткнення автобуса "Mercedes-Benz Tourismo" та двох вантажних автомобілів "Volvo FH 460". Як з’ясувалось, автоцистерни використовували для перевезення харчових рідин, але на момент зіткнення вони були порожні.

Водночас рейсовий автобус їхав за маршрутом Прага-Київ. На момент зіткнення в автобусі було 33 людини, з них двоє водії і стюард.

Унаслідок ДТП травмувався водій однієї з вантажівок. Його госпіталізували до Стрийської центральної районної лікарні.

Також від отриманих травм на місці події загинув чоловік — другий водій автобуса. Він сидів на пасажирському місці, а в результаті ДТП його тіло затисло деформованими конструкціями автобуса.

Крім того, за інформацією ДСНС, ще шість пасажирів отримали травми різного ступеня важкості. Їх також госпіталізували до Стрийської центральної районної лікарні. Однак, за даними поліції Львівської області, пасажирів, які отримали травми, було семеро.

Додамо, обставини та причину аварії наразі з’ясовують правоохоронні органи.

Нагадаємо, через ДТП поблизу села Нагірне на дорозі влаштували реверсний рух. Також на місці аварії на проїзну частину вилилося паливо, однак його засипали.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності