Львівський ТЦК опублікував ролик із закликом до мобілізації

У Львові представили ролик із закликом до мобілізації

“Завжди знайдуться ті, кому все не так, що б їм не показали. А який ти?”

У Львові створили ролик, який закликає долучатися до лав української армії. Як зазначають режисери, відео має змусити задуматись кожного про свій вклад у досягненні перемоги. Зокрема завершується ролик риторичним запитанням до глядача: “Завжди знайдуться ті, кому все не так, що б їм не показали. А який ти?”. Відео опублікували у вівторок, 15 жовтня, у Львівському ТЦК та СП.

“Що б не робила держава щодо мобілізації, обов’язково з’являться скептики, які прокоментують: “Це так не працює”. На кожну мотивацію завжди є відповідь: “Не чіпляє”. А на приклади тих, хто вже долучився до ЗСУ і захищає країну від ворога, виправдовуються: “А що я можу?” — зазначили у ТЦК.

Сюжет ролика із закликом до мобілізації

На початку відео з'являється дівчинка, батько якої вже понад два роки захищає країну на фронті. Потім на екрані показують вчителя, який зізнається, що раніше ніколи не воював, та матір на фоні зруйнованих від російських ракет будинків у Львові, котра закликає не залишати цю війну нашим дітям. Сюжет зводиться до того, що який би ролик не показували, завжди знайдуться ті, яким “все не так”. 

Відеоролик із закликом до мобілізації

Відео має заставити глядача подумати над своєю роллю у досягненні перемоги

Як зазначають творці фільму, ролик створили для роздумів про роль кожного у досягненні перемоги. Слоган кампанії — “Без тебе перемоги не буде. Долучайся до захисту України сьогодні”. А наприкінці відео глядачеві ставлять риторичне запитання: “Завжди знайдуться ті, кому все не так, що б їм не показали. А який ти?”.

Рекрутингові центри у Львові

Нагадаємо, у Львові діють центри рекрутингу, зокрема перший центр рекрутингу ЗСУ у Львові відкрили у лютому 2024 року., згодом у серпні відкрили другий.

Також наприкінці липня у Львові запрацював рекрутинговий центр Сил безпілотних систем. А у вересні відкрили рекрутинговий центр 125 бригади ТрО.

Також свої рекрутингові центри у Львові відкрили:

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності