Поліція затримала 33-річного львів’янина за торгівлю героїном

Львів’янин організовував торгівлю героїну на майже 300 тис. грн

Наркоторговця затримали після реалізації чергової партії наркотиків за майже 5 тис. доларів

Поліція затримала 33-річного львів’янина за незаконне придбання та перепродаж героїну у великих розмірах. Наразі вирішуються питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Про це повідомили у Львівській обласній прокуратурі, у четвер, 15 серпня.

За даними слідства, впродовж двох років у 2023-2024 рр. у Львові підозрюваний організував незаконний збут героїну. Замовлення на наркотики приймав телефоном, а передавав клієнтам безпосередньо при зустрічі. Зокрема, львів’янин продав майже 80 грамів товару за що отримав 300 тис. грн прибутку.

Чоловіка затримали після чергової реалізації партії наркотиків, за яку він отримав 4 550 доларів США. Під час обшуків вдома зловмисника було виявлено та вилучено згортки заборонених речовин, засоби для фасування, готівку та інші речові докази. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Слідчі дії тривають. Призначено ряд експертиз.

Нагадаємо, 14 серпня цього року, у Вінниці поліція спіймала 19-річну львів’янку, яка займалась збутом психотропних речовин та наркотиків. Зараз підозрювана перебуває під вартою, їй загрожує до 8 років позбавлення волі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності