У Львові відкриють другий центр рекрутингу української армії

У Львові відкриють другий центр рекрутингу української армії

Центр працюватиме з 8 серпня у Сихівському районі

У четвер, 8 серпня, у Львові запрацює другий центр рекрутингу української армії. Центр відкриває міськрада спільно з Міністерством оборони України у Сихівському районі міста. Про відкриття рекрутингового центру пресслужба ЛМР повідомила напередодні.

Другий рекрутинговий центр ЗСУ запрацює 8 серпня у Сихівському районі Львова. Точної адреси наразі не повідомляють з питань безпеки. У центрі охочим вступити до лав ЗСУ надаватимуть консультації та допомагатимуть сконтактувати із обраними військовими частинами. «Варто зазначити, що прийняті (через рекрутинговий центр — ред.) на службу громадяни — це саме ті, хто добровільно зробив вибір вступити до лав ЗСУ, а отже вони є більш мотивованими та якісніше виконуватимуть обов’язки військової служби», — наголосила директорка департаменту гуманітарної політики ЛМР Валентина Бартошик.

Нагадаємо, перший центр рекрутингу ЗСУ у Львові відкрили у лютому 2024 року. За час існування центру його працівники надали понад 2200 особистих та телефонних консультацій. Також наприкінці липня у Львові запрацював рекрутинговий центр Сил безпілотних систем.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності