Львів’янин отримав премію Кабінету Міністрів за волонтерську діяльність

Микола Апетик

Цю Премію присуджують особам до 35 років за досягнення, які сприяють розвитку молодіжних ініціатив на місцевому рівні

Представник Львівщини відзначений премією Кабінету Міністрів за досягнення молоді у розбудові країни. Про це 31 липня повідомили в Управління молоді та спорту Львівської ОДА.

30 липня на засіданні Уряду ухвалили рішення про присудження Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові країни. Премію у розмірі 50 тисяч гривень отримають 20 молодих людей, чиї ініціативи сприяють розвитку молодіжних ініціатив на місцевому рівні.

“За розвиток волонтерського руху, створення та розвиток волонтерських ініціатив, спрямованих на допомогу населенню для задоволення їх продовольчих, санітарних, медичних та інших потреб в умовах воєнного стану в Україні, інших волонтерських ініціатив, спрямованих на підтримку населення та залучення молоді до відновлення України відзначений Микола Апетик”, — йдеться у повідомленні.

Микола Апетик – львівський активіст та волонтер, який понад 6 років працює у громадському секторі. За цей час він організував понад 50 проєктів та залучив щонайменше 500 000 євро на різні соціальні, молодіжні та гуманітарні проєкти.

Останні 2 роки юнак працював у Благодійному фонді “Шпиталь Шептицького”, де з командою надавав необхідну медичну та психологічну підтримку людям, які постраждали від війни в Україні. Микола Апетик —випускник Української академії лідерства у 2018 році. Тісно співпрацює з управлінням молоді та спорту Львівської ОВА та Львівським обласним молодіжним центром (де і зробив свої перші кроки у волонтерстві та тренерстві).

Микола є членом ГО "МІНЗМІН", яка займається розвитком цифрових рішень для українців та розробляє продукти для молоді, та ментором для молоді віком від 14 до 35 років.

До слова, ця Премія присуджується особам до 35 років за досягнення, що сприяють розвитку молодіжних ініціатив на місцевому рівні. Серед напрямів відзначення – правозахисна діяльність, національно-патріотичне виховання, розвиток волонтерських ініціатив, впровадження підприємницьких проєктів, популяризація здорового способу життя, захист прав дітей та інші. Премія включає вручення диплома, нагрудного знаку та грошової винагороди.

Нагадаємо, львівська прикордонниця отримала премію “Woman 2023” за порятунок життів військових.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності