• Головна
  • Новини Львова
  • Чоловік у центрі Львова перед Ратушею облився бензином і погрожував себе підпалити

Чоловік у центрі Львова перед Ратушею облився бензином і погрожував себе підпалити

Чоловік у центрі Львова перед Ратушею облився бензином і погрожував себе підпалити

Чоловік вимагав зустрічі із посадовцем міської ради

У вівторок 16 липня близько 11:45 чоловік вийшов на площу Ринок перед входом до ратуші, демонстративно облився бензином і погрожував себе спалити. Про це повідомляє журналіст LVIV.MEDIA з місця події.

За словами свідків, він вимагав зустрічі із посадовцем Львівської міської ради. На місце події оперативно прибули працівники поліції, ДСНС та екстреної медичної допомоги. З відео, оприлюдненого очевидцями, видно, що на розмову із чоловіком вийшов керівник Адміністрації міського голови Євген Бойко. Після розмови із ним чоловік зайшов до міської ради.

Як повідомили LVIV.MEDIA в обласному Центрі екстреної медичної допомоги, медики об 11:48 отримали виклик про те, що людина на площі Ринок погрожує себе підпалити. За сім хвилин на місце приїхала карета швидкої допомоги. “Ми чоловікові допомоги не надавали, просто чергували. Близько 13:00 відпустили наших і працівників ДСНС, поліція залишилась на місці”, — повідомила речниця Центру екстреної медичної допомоги Тетяна Андрєєва.

Поліція наразі не повідомила обставин події. Євген Бойко згодом повідомив, що у чоловіка були претензії до правоохоронців і суддів. “Ми із першим заступником міського голови запросили чоловіка в міську раду. Він погодився не чинити самопідпал і розповів свою життєву історію. Чоловік має претензії до правоохоронної і судової системи”, — зазначив Бойко. Він також повідомив, що після розмови у міській раді чоловіка забрали до райвідділка поліції.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності