У Львові трамвай №6 курсує за зміненим маршрутом через влучання блискавки

У Львові трамвай №6 курсує за зміненим маршрутом через аварійні роботи

На перехресті пр. Чорновола — пр. Свободи блискавка пошкодила трамвайно-тролейбусні лінії

У понеділок, 15 липня, у Львові трамвай №6 курсує за частково зміненим маршрутом. Зміна руху повʼязана з наслідками негоди. Блискавка пошкодила лінії трамвайно-тролейбусного перетину на перехресті пр. Чорновола — пр. Свободи. Про це LVIV.MEDIA повідомили в ЛКП “Львівелектротранс”.

Змінений маршрут

Трамвай №6 курсує через Замарстинівську — Ляльковий театр — Підвальну — Вітовського — Залізничний вокзал і далі по маршруту. Раніше через аварію не курсував тролейбус №33 і за зміненим маршрутом курсував трамвай №7, проте рух цих маршрутів вдалося відновити.

Враховуючи те, що негода триває роботи по заміні перетину трамвайно-тролейбусної мережі триватимуть довше ніж зазвичай. Просимо львів'ян врахувати це при плануванні подорожей, пасажирів обирати альтернативний транспорт, а власників приватних авто не заваджати роботі аварійних бригад служби енергогосподарства” — йдеться в повідомленні Львівелектротрансу.

Як повідомили у Львівській міській раді, під час грози блискавки тричі влучали в контактну мережу міського електротранспорту. Влучанням блискавки були пошкоджені елементи мережі по вулиці Городоцькій, пізніше на Хуторівці. А вже зранку сталося найвідчутніше, третє ураження блискавкою на перехресті проспектів Чорновола та Свободи.

Оновлено: Усі пошкодження усунули, і електротранспорт працює у звичному режимі.

До слова, через сильну грозу з поривами вітру на Львівщині знеструмлено 214 населених пунктів. Повністю залишились без світла 102 населені пункти та 122 — частково.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності