Львівські ЛеоКарт можуть поповнюватися із затримкою: причини

ЛеоКарт

У ЛКП “Львівавтодор” готуються до впровадження пересадки для власників ЛеоКарт

Опція поповнення ЛеоКарт може відбуватися із затримкою. Причиною цього є оновлення системи. Про це 8 липня повідомили у Львівавтодорі.

У зв’язку з оновленням центрального програмного забезпечення системи е-квитка, зарахування коштів на баланс транспортних карток ЛеоКарт може відбуватися з певною затримкою. Водночас валідації проїзду транспортними та банківськими картками здійснюються у звичному режимі”, — йдеться у повідомленні.

У ЛКП “Львівавтодор” нагадали, що готуються до впровадження пересадки для власників ЛеоКарт. Тож проводять оновлення центрального програмного забезпечення системи е-квитка.  “У зв’язку з цими роботами, зарахування поповнення балансу ЛеоКарт може відбуватися з певною затримкою”, — зазначають у ЛКП.

Нагадаємо, у Львові з 1 липня тестують безоплатну пересадку у міському громадському транспорті. На цьому етапі послуга доступна лише для студентів, які мають студентську ЛеоКарт. Після завершення тестування пересадку обіцяють відкрити для власників усіх ЛеоКарт. Коли саме запрацює ця послуга для усіх власників міських транспортних карток — буде повідомлено додатково, запевняють у Львівській міській раді.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності