Протягом чотирьох днів Міноборони відбиратиме у Львові майбутніх операторів БПЛА

У Львові відбиратимуть операторів БПЛА

Організатори запевнили, що рекрути потраплять лише в обрані підрозділи

У Львові розпочинається спільний проєкт Міністерства оборони та Сухопутних військ ЗСУ з відбору операторів БПЛА. Про це 9 липня повідомило військове міністерство.

З 16 липня у Львові в центрі рекрутингу української армії реалізовуватимуть ініціативу Міністерства оборони України та Сухопутних військ ЗСУ з пошуку операторів бойових БПЛА. Рекрутингова група Drone Force запрошує всіх охочих пройти відбір на симуляторі БПЛА, отримати інформацію про службу та рекрутуватися на посаду оператора дронів.

«Всі етапи долучення до Сухопутних військ закладені в єдиний проєкт. Людина отримує спеціалізовану військово-облікову спеціальність і гарантовано потрапляє в обраний підрозділ», – пояснив начальник управління безпілотних систем Сухопутних військ ЗСУ Олексій Чорномаз.

Проєкт триватиме з 16 по 19 липня. Тестування проводитиметься за адресою: вул. Костя Левицького, 67, з 9:00 до 18:00 (вівторок-четвер та з 9:00 до 16:00 в п’ятницю. Надалі проєкт охопить й інші міста.

«Запрошуємо всіх зробити свій свідомий вибір. Ми супроводжуватимемо вас на всіх етапах долучення до війська», – додав Уповноважений Міноборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності