• Головна
  • Новини Львова
  • "Львівтеплоенерго" просить у міськради погодити 5 млн грн кредиту на покупку нових авто

"Львівтеплоенерго" просить у міськради погодити 5 млн грн кредиту на покупку нових авто

"Львівтеплоенерго" хоче хоче придбати три нові автомобілі IVECO DAILY: в кредит

Комунальне підприємство хоче оформити кредит на три машини

ЛМКП "Львівтеплоенерго" звернулося до Львівської міської ради з проханням дозволити взяти кредит на 5 млн грн. За ці гроші комунальне підприємство хоче придбати три автомобілі. Відповідний проєкт ухвали оприлюднили 27 червня на офіційному порталі міської ради Львова.

Виплачуватимуть кредит протягом 5 років

Як вказано у пояснювальній записці, зараз "Львівтеплоенерго" використовує старі автомобілі 1980-1990 років випуску, які часто ламаються і споживають багато пального. Тому підприємство хоче придбати три нові автомобілі IVECO DAILY:

  • Два автомобілі моделі 35S16H3.0 V-D30V, загальною вартістю 3 млн 599 тис. грн
  • Один автомобіль моделі 50C16H3.0Z D-C50C з бортовою платформою, вартістю 2 млн 176 тис. грн

Для покупки цих авто комунальне підприємство хоче взяти кредит у формі невідновлюваної кредитної лінії в АТ "Укрексімбанк" на суму 5 млн грн. Загальна вартість техніки складає приблизно 5,8 млн грн, що дещо перевищує суму кредиту. Ймовірно, різницю підприємство планує покрити з власних коштів.

Кредит буде оформлено терміном на 5 років. Відсоткова ставка складатиме 9% річних, Директору ЛМКП "Львівтеплоенерго" Олександру Одинцю буде надано повноваження укласти кредитний договір з банком на зазначених умовах, з можливістю самостійно визначати інші деталі угоди.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності