У Львові тролейбус в’їхав у стовп: четверо пасажирів отримали травми

У Львові тролейбус в’їхав у стовп: четверо пасажирів отримали травми

За попередньою інформацією, водієві тролейбуса стало погано

На вулиці Стрийській у Львові трапилася ДТП з тролейбусом. Тролейбус №25, який рухався у напрямку автовокзалу, виїхав у стовп. Аварія трапилася близько 18:00 на вул. Стрийській, 125

За попередньою інформацією, водієві тролейбуса стало погано і він втратив кермування.

Водія шпиталізували. Проте, зі слів очевидців, після ДТП в нього не було видимих травм. З власних джерел LVIV.MEDIA стало відомо, що з травмами до лікарів звернулися ще 4 пасажирів.

В. о. директора Львівелектротрансу Володимир Ковалів, який приїхав на місце на місці події розповів журналісту LVIV.MEDIA, що 67-річний водій тролейбуса має чималий досвід і працює на підприємстві тривалий час. “Водій не мав очевидних травм. Скоріше всього, що йому погано сталося, і він не впорався з кермуванням. Я не знаю, яка була дорожня ситуація, тому що водій не зміг пояснити. Чи його підрізав хтось, чи йому погано стало. Він у шоковому стані і зараз не може пояснити”, — сказав Володимир Ковалів.

Через ДТП на вулиці Стрийській від перехрестя з вулицею Науковою у напрямку автовокзалу утворився затор. Зупинився також і весь електротранспорт. Тією дорогою курсують три тролейбусні маршрути №№ 22, 23 та 25. Проте, станом на 19:20 рух тролейбусів відновили.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності