У Львові частина учнів з 28 червня втратить право на безплатний проїзд

Львівським учням необхідно оновити дані профілю ЛеоКарт

Щоб продовжити користуватися пільговою карткою, школярам необхідно оновити дані

З кінця навчального року у п’ятницю, 28 червня, частина львівських школярів втратять право на безкоштовний проїзд у громадському транспорті. Щоб продовжити користуватися пільговою ЛеоКарт учням 4 та 9 класів необхідно оновити дані профілю. Про це повідомили на офіційній сторінці Електронного квитка у Facebook напередодні завершення навчального року.

Учні, які цього року закінчили 9 та 4 класи і не оновили дані свого профілю, з 28 червня втратять право на користування пільговою ЛеоКарт. Для того, щоб продовжити їздити у транспорті безплатно, їм потрібно оновити дані свого профілю. До моменту оновлення учнівського профілю, або його зміни на студентський, система е-квитка сприйматиме картку, як “загальну” і оплата проїзду нею коштуватиме 13 грн.

Для оновлення даних учням 4 класів потрібно надати довідку зі своєї школи на наступний навчальний рік. Якщо ж учень завершує 9 клас і продовжує навчання у школі — теж необхідно взяти довідку на новий навчальний рік і надати для оновлення даних у профілі картки.

Натомість коли учень завершує 9 клас та планує вступ у коледж чи ПТУ, після зарахування йому потрібно оновити дані картки на основі студентського квитка чи довідки з навчального закладу. Після цього проїзд у транспорті за ЛеоКарт для них рахуватиметься за студентським тарифом — по 6,50 гривень за поїздку.

Для оновлення даних потрібно записатися на прийом до адміністратора ЛКП “Львівавтодор” за номером гарячої лінії 0800 303 007, або ж онлайн через Портал мешканця.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності