ЛКП “Лев“ очолила нова керівниця

Нова керівниця ЛКП “Лев“ Юліана Саврук планує перезапуск підприємства

Нова керівниця Юліана Саврук збирається змінити брендинг підприємства, налаштувати систему адопції тварин та відродити ветеринарну клініку

У середу, 26 червня, міський голова Львова Андрій Садовий на апаратній нараді представив нову керівницю ЛКП “Лев“ Юліану Саврук. У попереднього керівника підприємства Романа Добуша закінчився контракт. Заступивши на нову посаду, Юліана Саврук планує повний перезапуск ЛКП “Лев“, повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Юліана Саврук планує зробити підприємство більш прозорим, налаштувати програму адопції та відродити ветеринарну клініку. “Я вважаю, що ключовим успіхом цього підприємства має бути те, щоб кожна тварина знайшла собі домівку. Також в мене є плани попрацювати з командою, тому що було дуже багато різних керівників і команда потребує роботи. Я вже бачу якісь вектори, як це можна було б налаштовувати. Хотіла б ще перезапустити ЛКП “Лев” повністю з точки зору брендингу, оновити дизайни, придумати класні креативи, які допоможуть розвинути програму адопції”, — розповіла нова керівниця.

Для перезапуску підприємства Юліана Саврук планує використовувати кошти з грантів та благодійних фондів. “Також необхідно налагоджувати знов співпрацю з бізнесом, ходити на зустрічі і, я думаю, що через деякий час ми однозначно будемо готувати стратегію розвитку, щоб кожен у команді розумів, куди підприємство буде рухатися”, — додала Юліана Саврук.

До слова, протягом останніх семи років Юліана Саврук працювала у структурних підрозділах Львівської міської ради. Раніше вона була менеджеркою з регіонального розвитку в Інституті міста, співзасновницею Pix Lab, координаторкою західного регіону національної програми «Здоров’я без сорому» за підтримки UNICEF. Безпосередньо перед призначенням на пост керівниці ЛКП “Лев“, жінка була заступницею директора з операційних питань мережі ТВОРИ!.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності