У ЛКП «Лев» обрали нового керівника

Фото: Львівська міськрада

Виконувачем обов’язків директора став ветеринар Роман Добуш

За результатами другого відбору у ЛКП «Лев» призначили виконувача обов’язків директора та нову адміністраторку. Ними стали ветеринар Роман Добуш та зоозахисниця Вікторія Лозова.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Наразі Романа Добуша призначили виконуючим обов’язки керівника ЛКП «Лев». Після випробувального терміну він зможе зайняти посаду керівника підприємства.

«Основне моє завдання – економія коштів, друге питання – кадрові рішення. Необхідно прийняти на роботу кваліфікованих ветлікарів, які хочуть працювати. Ми будемо вводити нові послуги, які дотичні до посади ветеринарного лікаря, які мають давати нові надходження для підтримки роботи підприємства. Я відпрацював багато років ветеринарним лікарем і зараз хочу щось зробити не лише для міста, а й для того, щоб тварини почували себе нормально. Щоб зберегти одне життя, варто працювати цілою командою», – розповів Роман Добуш.

Адміністраторка ЛКП "Лев" Вікторія Лозова каже, що у ветлікарні наразі ситуація досить критична.

«Зараз маємо 55 собачок, 11 котів. Ми хочемо мінімізувати кількість безпритульних тварин, пришвидшити час на стерилізацію. Плануємо також зробити ребрендинг, все оновити і поставити “на нові рейки”», — каже Вікторія Лозова.

Нагадаємо, у червні зоозахисниця Андріана Байло повідомила, що у ЛКП «Лев» приспали двох собак. За її словами, тварини були здорові та не агресивні. Пізніше директорку підприємства Олену Іващенко та головного лікаря Ярослава Муху звільнили і визнали винними у евтаназії двох собак.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності