Власники Леокарт з липня не платитимуть за пересадку в громадському транспорті

Дешевша поїздка: власники Леокарт зможуть не платити за пересадку

Послуга буде доступна лише впродовж 40 хвилин з моменту першої оплати

З 1 липня у Львові стартує тестовий режим безоплатної пересадки у всьому громадському транспорті міста. Власники ЛеоКарт зможуть пересідати на інший автобус, трамвай чи тролейбус впродовж 40 хвилин після першої валідації без додаткової оплати, повідомили у вівторок, 25 червня, у Львівській міськраді.

Протягом 40 хвилин можна буде пересідати кілька разів, а платити лише раз

Механізм роботи системи наступний: пасажир заходить у транспорт, валідує свою ЛеоКарт і протягом 40 хвилин може пересісти в інший транспорт. При вході в наступний транспорт пасажир знову має прикласти карту, але система спише кошти лише за одну поїздку. Всі подальші пересадки, здійснені в межах 40 хвилин від першої валідації, система розцінюватиме як одну поїздку вартістю 13 грн. Якщо ж зазначений час мине, то за наступну поїздку доведеться платити ще 13 грн.

Кількість пересадок не обмежена, головне — вкластися у 40-хвилинний інтервал. Пасажири зможуть перевірити час валідації безпосередньо в салоні транспорту. Для цього на валідаторі потрібно натиснути "Інформація про квиток" та прикласти ЛеоКарт до зчитувача.

Нагадаємо, у цей же день львів’янам через 4 місяці завершили повертати кошти за подвійну оплату проїзду в громадському транспорті. Через збій системи, гроші з карток пасажирів списувались більше, ніж коштує поїздка.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності