У Львові зібрали 1000 літрів донорського грудного молока

Банку грудного молока у Львові

Такий об’єм у Банку грудного молока збирали півтора року

У Львові за півтора року роботи Банку грудного молока вдалося зібрати 1000 літрів донорського молока. Для цього залучили допомогу 100 донорів-жінок. Про це 19 червня повідомили у Львівському обласному клінічному перинатальному центрі.

Банк готовий постачати молоко до інших медзакладів

Тепер Банк грудного молока готовий постачати безпечне перевірене донорське молоко до інших пологових та медичних закладів, де лікують передчасно народжених немовлят. Для них грудне молоко має особливе лікувальне значення.

“Ми готові ділитися донорським молоком з іншими пологовими та медичними установами, де надають допомогу недоношеним діткам. Молоко з Банку грудного молока — це безпечна та перевірена їжа з перших хвилин життя. А ще — ліки для передчасно народжених малюків. Для них грудне молоко має особливе терапевтичне значення”, — написали у перинатальному центрі.

До слова, Банк грудного молока - це високотехнологічна лабораторія, яка займається збором, дослідженням складу та чистоти, безпечним зберіганням і розподілом донорського грудного молока серед новонароджених діток, що його потребують.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності