У Львові відбудеться марафон психічного здоров’я для освітян та батьків

Марафон у Львові: як допомогти дітям під час війни

Під час марафону обговорять як допомогти дітям долати складні ситуації під час війни

У Львові відбудеться марафон психічного здоров’я для освітян та батьків, де говоритимуть про те, як допомогти дітям долати психологічні труднощі під час війни. До участі запрошують працівників освіти, батьків та керівників громад, повідомили у понеділок, 17 червня, у ГО “Птаха України”, яка є організатором марафону.

Марафон триватиме три дні

Марафон “Школа та громада чутливі до психічного здоровʼя” триватиме протягом трьох днів: 18 червня, 27 червня та 11 липня. Він охопить близько 1000 учасників. У програмі — виступи експертів, воркшопи, обговорення проблематики та кращих практик. Зокрема, розглянуть вікові особливості стресу, психологічну підтримку військових та їхніх родин, а також роль фізичної активності у психологічній допомозі.

Як зазначають організатори, марафону проводять аби поглибити знання про психічне здоров'я, набути навичок для ефективної підтримки дітей в умовах війни, а також проаналізувати наявні послуги у сфері психологічної допомоги в громадах, аби виявити чи потрібні додаткові.

Організаторами події є ГО "Птаха України" та Координаційний центр підтримки цивільного населення при Львівській ОДА. До марафону запрошують долучитися директорів, вчителів, психологів шкіл, представників батьківських комітетів та керівництво громад. Для того, аби відвідати захід, слід попередньо зареєструватись.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності