Британські фермери передали військовим Львівщини ще 32 позашляховики

Пікапи для військових

Автівки спорядили генераторами, медзасобами та спецобладнанням

До Львова прибула чергова група британських волонтерів в рамках ініціативи “Пікапи для миру”. Цього разу українським захисникам передали 32 позашляховики. Про це 15 червня повідомив очільник Львівської ОВА, Максим Козицький.

Загалом українським захисникам передали вже понад 360 позашляховиків

Допомогу до України особисто привезли 64 громадяни Великої Британії з сім'ями та дітьми. Це вже 15-та подібна місія в межах благодійного проєкту британського фермера Марка Лерда "Пікапи для миру". Завдяки якій загалом українські військові вже отримали понад 360 позашляховиків для потреб фронту.

Цього разу позашляховики передадуть підрозділам 24-ї окремої механізованої бригади імені Короля Данила, Повітряного командування "Захід" Повітряних Сил ЗСУ, Нацгвардії, Нацполіції та 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, які безпосередньо ведуть бойові дії на лінії зіткнення.

Окрім самих транспортних засобів, британські волонтери спорядили позашляховики необхідним обладнанням та припасами. Зокрема, в автівках є генератори, медичні засоби на суму 2,5 млн грн, одяг для військових, покращені колеса для пересування по бездоріжжю та інші гуманітарні вантажі.

Нагадаємо, наприкінці квітня британські фермери передали понад 150 FPV-дроніввійськовим Львівщини 30 позашляховиків. А у березні британські фермери передали військовим зі Львівщини 27 позашляховиків. Також мешканці Львівщини передали понад 150 FPV-дронів для військових 24 ОМБр імені короля Данила. До ініціативи долучилися благодійники, монах Унівської Лаври та 10-річна дівчинка.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності