• Головна
  • Новини Львова
  • Дружина Дубневича просить у ЛМР поновити оренду землі під своїм фітнес-клубом у центрі Львова

Дружина Дубневича просить у ЛМР поновити оренду землі під своїм фітнес-клубом у центрі Львова

вул. Костя Левицького, 4

Наталія Дубневич 13 років користувалась ділянкою без документів

У Львівській міській раді розглядають питання надання дозволу дружині Ярослава Дубневича - Наталі Дубневич на оформлення документів для користування землею під її оздоровчим фітнес-центром у Львові. Відповідний документ оприлюднили 14 червня на офіційному порталі міської ради Львова.

Термін дії попереднього договору закінчився у 2011 році

Йдеться про ділянку площею 0,011 га на вулиці Костя Левицького, 4, де розташований спортивно-оздоровчий центр “Формула краси”. У 2004 році Наталія Дубневич викупила це приміщення у приватну власність. Раніше Львівська міська рада надавала їй в оренду ділянку під центром терміном на 5 років. Але дія цього договору закінчилася ще у 2011 році, і до сьогодні Наталія його не поновила.

Зараз вона звернулася до міськради із заявою про оформлення нових документів на землю. Депутати розглянуть проєкт ухвали, який дозволить Наталії Дубневич розробити технічну документацію та встановити межі ділянки для подальшої оренди. Якщо таке рішення підтримають на сесії Львівської міськради, то ділянку офіційно передадуть в оренду Наталії Дубневич для обслуговування будівлі фітнес-клубу.

Нагадаємо, у березні Наталія Дубневич просила у міськради поновити договір оренди на ділянку поруч з ТРЦ ”Роксолана”, якою вона користувалась 10 років без дозвільних документів. Депутати міськради погодили це рішення.

Додамо, що оголошений у міжнародний розшук Ярослав Дубневич досі залишається чинним народним депутатом України. Він підозрюваний у кількох гучних корупційних справах в Україні. У листопаді Вищий антикорупційний суд (ВАКС) ухвалив рішення про його заочний арешт.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності