У Львові затримали кримінального авторитета із Запоріжжя 

У Львові затримали кримінального авторитета із Запоріжжя

На рахунку злочинної групи під керівництвом затриманого щонайменше 10 злочинів. Це крадіжки, грабежі та розбої

13 червня у Львові правоохоронці затримали кримінального авторитета. Він був оголошений у розшук ще у жовтні 2023 року. Про це 14 червня повідомили у Національній поліції України. 

Торік запорізькі поліцейські вийшли на слід п’яти зловмисників, які утворили злочинне угрупування. Організатором був 32-річний мешканець Запоріжжя, який має статус кримінального авторитета. Як спільників він залучив чоловіків віком від 26 до 41 років.

Банда займалась крадіжками, грабежами та розбоями. У повідомленні йдеться, що злочинці перед тим, як вчинити злочин, ретельно стежили за людиною. Вони блокували авто, розбивали скло та забирали речі потерпілих, а потім полишали місця злочину на автомобілях з іноземною реєстрацією та знищували сліди злочину. 

Правоохоронці припинили діяльність злочинної групи. Але її лідер, кримінальний авторитет, та ще двоє учасників утекли. Керівника банди затримали 13 червня, у Львові.  Учасників злочинного угрупування  звинувачують у пограбуваннях та розбійних нападах. 

Наприкінці березня 2024 року обвинувальний акт стосовно двох членів угруповання слідчі скерували до суду, а оперативники продовжували розшукові заходи. Згодом  поліцейські встановили, що лідер угрупування перебуває у Львові.  Ще двох учасників банди розшукують.  

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності