У Львові затримали наркоторговця з 5 кг психотропних речовин

У Львові затримали наркоторговця з 5 кг психотропних речовин

Львів'янин постачав наркозалежним PVP, амфетамін та екстазі

У Львові правоохоронці затримали 28-річного чоловіка, який займався збутом психотропних речовин та наркотиків. Під час обшуків у нього вилучили понад 5 кілограмів заборонених речовин. Про це 10 червня повідомили у поліції Львівщини.

Вартість вилучених речовин понад три млн грн

Зловмисник через інтернет купував психотропи та наркотики, а потім розповсюджував їх серед наркозалежних у Львівській області. Як повідомили у прокуратурі Львівщини, підозрюваний мав намір збути особливо небезпечну психотропну речовину. Мова йде про PVP.

“Для цього чоловік у месенджері Telegram замовив партію психотропу. Отримавши посилку у поштоматі, він помістив її у свій автомобіль, на якому збирався покинути місце події. Проте його затримали правоохоронці”, — йдеться у повідомленні.

Чоловікові загрожує до 12 років в'язниці з конфіскацією майна

Під час обшуку в машині правоохоронці виявили 4 кг психотропу PVP. А вдома в чоловіка знайшли ще понад 1 кг різних заборонених речовин, схожих на PVP, амфетамін, екстазі та канабіс. Також вилучили ваги, засоби для фасування та інші речові докази.

Усе вилучене направлено на експертизу. Вартість заборонених речовин понад 3 мільйони гривень. Затриманому 28-річному львів'янину повідомлено про підозру у незаконному обігу наркотиків. Йому загрожує від 9 до 12 років в'язниці з конфіскацією майна.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності