ЛМР продасть на аукціоні землю у промзоні Рясне-2

Ділянка у Рясне-2

У міськраді пропонують збудувати на ділянці промислове підприємство

Львівська міська рада планує продати земельну ділянку в промисловій зоні Рясне-2 через електронний аукціон. Відповідний документ оприлюднили у середу, 31 травня, на офіційному порталі міської ради Львова. Депутати міськради розглянуть проєкт ухвали на черговій сесії.

У міськраді готують відповідні документи

Йдеться про земельну ділянку орієнтовною площею 0,38 га на вулиці Тараса Шевченка, яка є у комунальній власності. Згідно з зонінгом району, територія розташована у зоні підприємств IV класу шкідливості, у міськраді пропонують відвести її під будівництво для промислових підприємств (переробка, машинобудування).

Згідно з проєктом ухвали, ділянку хочуть продати на земельних торгах у формі електронного аукціону. У мерії пояснюють, що продаж ділянки дозволить залучити додаткові кошти до міського бюджету та забезпечить ефективне використання земельного фонду. Управління земельних ресурсів повинно отримати містобудівні умови та обмеження для ділянки, а також замовити експертну оцінку її вартості. Після затвердження цих документів міською радою, земля піде з молотка на електронному аукціоні.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності