Власники автомийки викуплять у ЛМР дві ділянки у розтермінування

Автомийка на вулиці Винниці

Власники викупляють орендовані землі на вулиці Винниці за 2 млн грн

Приватне підприємство "Кароль", яке займається автомийним бізнесом, має намір викупити у Львівської міськради дві земельні ділянки під своєю автомийкою на вулиці Винниці (Тунельній). Відповідні проєкти ухвал оприлюднили 30 травня на офіційному порталі міської ради Львова.

Наразі підприємство лише орендує ці міські землі площами 0,0487 га та 0,0367 га, на яких розташований автомийний комплекс загальною площею 155,4 кв.м. Минулого року компанія уклала з міськрадою договори оренди на 10 років, згідно з якими повинна була сплачувати за дві ділянки майже 70 тис. грн орендної плати щороку. Однак тепер фірма вирішила придбати ділянки у власність. За експертною оцінкою, вартість першої ділянки становить 1 млн 180 тис. грн, а другої — 889 тис. грн. Підприємство вже сплатило авансові внески у розмірі 104 тис. грн та 70 тис. грн відповідно.

Ухвалами пропонується розтермінувати оплату половини вартості кожної ділянки на 6 місяців. Після укладення договорів купівлі-продажу ПП "Кароль" повинно сплатити протягом 30 днів половину суми, а решту сум підприємство виплачуватиме частинами згідно графіку. За даними аналітичної системи YouControl ПП "Кароль" створили у Львові 18 років тому, а його власником є Ігор Корончевський. Компанія займається технічним обслуговуванням та ремонтом автомобілів.

Нагадаємо, 16 травня стало відомо, що власники СТО на Сихові також хочуть викупити у міськради землю майже за 5 млн грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності