Підприємець зі Львова виготовив баггі та передав його на фронт

Львівський підприємець розробив та передав баггі ЗСУ

Підприємець Тарас Крайник отримав 300 тисяч гривень у ваучерній програмі і на ці гроші виготовив машину для ЗСУ

Львівський підприємець Тарас Крайник виготовив баггі та передав його на фронт. Створити авто вартувало 300 тисяч гривень, які підприємець отримав у програмі ваучерної підтримки подвійного призначення Львівської міськради. Про це повідомила у середу, 29 травня, у ЛМР.

Баггі для ЗСУ

Авто “Мамай” передали спецпідрозділу Сил спеціальних операцій Збройних сил України. Машину військовослужбовцям служитиме для бойових завдань.

Як зазначила директорка департаменту економічного розвитку міста Інна Свистун, для малих та середніх підприємців у міськраді Львова є 13 ваучерів: “Серед них є підтримка ветеранського бізнесу та членів родин захисників, а також підтримка проєктів подвійного призначення, які вже сьогодні можуть допомагати нашим воїнам виборювати перемогу. Безсумнівно підтримка Збройних сил України є головною для нас сьогодні. Відтак цьогоріч місто заклало в бюджеті 1 мільярд гривень для закупівлі обладнання та засобів для війська”.

Програма на допомогу ветеранам

До слова, у Львові з 2023 року діє ваучерна програма підтримки ветеранів та їхніх рідних. Відтоді провели три конкурси, а за результатами останнього 53 ветерани змогли скористатися допомогою на розвиток бізнесу. У 2023 році ветерани загалом отримали 7,4 млн грн, а цьогоріч вже понад 15 млн грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності