П’ятикласниця з Львівщини виготовила і передала бригаді загиблого дядька сотні розпалювачів

П’ятикласниця з Львівщини виготовила і передала бригаді загиблого дядька сотні розпалювачів

Дівчинка виготовила з ватних дисків та воску понад 5 тисяч розпалювачів, які військові використовують для розпалу багаття

Школярка Андріана Кіндрацька власноруч виготовила і передала понад 5 тисяч розпалювачів на потреби Збройних Сил. Частину виробів дівчинка відправила побратимам загиблого дядька, повідомили у понеділок, 6 травня, у Львівській ОВА.

Дівчинка передала розпалювачі побратимам загиблого дядька

П’ятикласниця Андріана Кіндрацька родом із села Соколів, що у Львівському районі. Отримавши на день народження в подарунок гроші — дівчинка вирішила закупити усе необхідне аби виготовляти розпалювачі для військових. Такі вироби можуть горіти до 6-7 хвилин і завдяки ним військові на передовій можуть зігрітись, приготувати чай, розпалити піч або багаття.

“Станом на сьогодні Андріана виготовила вже 5 тисяч 247 розпалювачів. Доставити їх до захисників юній волонтерці допомагають батьки,” — зазначають в ЛОДА.

Частину розпалювачів школярка передала побратимам свого дядька Ігоря Кіндрацького, який загинув 5 вересня 2023 року поблизу села Вербове Запорізької області.

Нагадаємо, незабаром у Парижі та Нью-Йорку представлять картини з зображеннями львівських волонтерів. Виставку вже представили у Львові. Крім того, нещодавно волонтерка з Яворівщини спекла 250 пасок для воїнів на передовій.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності