Фонд Козицького на аукціоні зібрав 4 млн грн на FPV дрони та медичне обладнання

На благодійному аукціоні у Києві зібрав 4 млн грн на потреби ЗСУ

На аукціоні представили твори українських класиків ХХ століття та сучасних митців

У Києві, 23 травня благодійний Фонд Козицького “Ми і світ” організував аукціон, на якому вдалося зібрати 4 млн грн на FPV дрони та медичне обладнання. На аукціоні вдалося реалізували 24 твори сучасного мистецтва та творів XX століття.

Аукціон “Град” відбувся в Будинку Митрополита Національного заповідника “Софія Київська”. Загалом представили 41 мистецький твір, з яких поціновувачі придбали 24. Серед лотів: сучасні твори, які створили українські митці з початком повномасштабного вторгнення та твори українських класиків ХХ століття.

Загалом на події вдалося зібрати близько 4 млн грн, за які закуплять FPV дрони, а також медичне обладнання для Військової частини А4615.

Ведучими заходу були Катерина Осадча та Юрій Горбунов. Подію організували Фонд Козицького спільно із Палатою Архітекторів “Крила Архітекторів”.

Нагадаємо, Благодійний фонд Козицького в час весняного страсного місяця влаштував кількадесят майстеркласів з писанкарства у двадцятьох трьох громадах Львівщини. Писати писанки вчилися діти загиблих, безвісти пропалих та полонених героїв, матері, сини яких віддали за батьківщину, військові, що реабілітуються у центрі Superhumans, прикордонники, які лікуються у військовому госпіталі та майбутні матері у Перинатальному центрі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності