На благодійному ярмарку для “Домівки врятованих тварин” зібрали понад 300 тис. грн

Для "Домівки врятованих тварин" зібрали понад 300 тис. грн на благодійному ярмарку

Кошти підуть на утримання притулку і продовження його існування

На благодійному ярмарку, який провели для підтримки центру “Домівка врятованих тварин”, вдалося зібрати понад 300 тис. грн. Гроші витратять на функціонування центру, повідомили на сторінці домівки, 27 травня.

Ярмарок провели, щоб врятувати центр для тварин

Як повідомили на сторінці притулку, гроші збирали, щоб центр сплатив борги й далі зміг продовжити своє існування. На ярмарку можна було придбати одяг, аксесуари, книги, ігри та різноманітні смаколики.

301 895 гривень — саме таку суму вдалось зібрати завдяки вашій підтримці та небайдужості! Після завершення благодійного ярмарку 25 — 26 травня, який проходив під гаслом “Врятуємо Домівку Врятованих Тварин”, ми хочемо висловити найщирішу подяку всім, хто долучився”, — йдеться в повідомленні притулку.

Нагадаємо, 17 травня “Домівка врятованих тварин” повідомила про те, що розпочинає процес ліквідації центрів порятунку. Проєкт вирішили закрити через відсутність стабільного фінансування. Перед закриттям працівники обіцяли прилаштувати тварин, які перебувають в центрах порятунку, в інші заклади. А обладнання “Домівки врятованих тварин“ — роздати іншим організаціям, які його потребуватимуть. Проте, після розголосу в соц.мережах, на це повідомлення відреагував перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, пообіцявши зробити все, щоб притулок для тварин продовжив свою роботу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності