У Львові трамвай №9 збив жінку: рух громадського транспорту змінений

трамвай збив жінку

ДТП трапилася на перехресті вулиць Замарстинівської та Гайдамацької

На перехресті вулиць Замарстинівської та Гайдамацької у Львові 27 травня близько 9:50 трапилася ДТП за участю пішохода і трамвая. Про це повідомили у Львівській міській раді, посилаючись на інформацію “Львівелектротрансу”. У повідомленні йдеться, що жінка перебігала перехрестя та потрапила під колеса трамвая №9.

Через ДТП тимчасово трамваї №6 і №9 курсуватимуть за зміненим маршрутом.

Трамвай № 9 курсує лише до церкви св. Анни, а № 6 — із Залізничного вокзалу вулицею Городоцькою попри "Ляльковий театр" через вулицю Підвальну, Площу митну, вулицями Вітовського, Київською, Бандери, Чернівецькою до Залізничного вокзалу.

У поліції Львівської області уточнили, що водійка трамвая, 51-річна жителька Яворівського району, здійснила наїзд на пішохода, 79-річну місцеву мешканку. Жінка переходила дорогу через нерегульований пішохідний перехід. Внаслідок ДТП вона отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована.

Нагадаємо, 12 березня, близько 13:00 у Львові на перехресті вулиць Липинського-Замарстинівська зіткнулися трамвай та автобус. Внаслідок аварії трамвай №9 з’їхав з колії.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності