• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові досліджують потреби молоді: поділитись думкою та задонатити постраждалим від війни

У Львові досліджують потреби молоді: поділитись думкою та задонатити постраждалим від війни

У Львові досліджують потреби молоді: поділитись думкою та задонатити постраждалим від війни

У листопаді 2022 року стало відомо, що Львів став молодіжною столицею Європи 2025

У Львові запустили дослідження потреб та цінностей молоді. Анкета з опитуванням охоплює різні сфери життя: профіль молодої людини, цінності, взаємодія в соціумі, безпека та війна, здоров'я, кар'єра, дозвілля, громадська активність, схильність до міграції. За кожну заповнену анкету Lviv Croissants перераховує 100 грн на реабілітаційний центр UNBROKEN. Анкету закликають заповнити людей віком 14-35 років.

У листопаді 2022 року стало відомо, що Львів став молодіжною столицею Європи 2025. Офіс “Львів – Молодіжна столиця Європи 2025” планує розробити стратегію молоді у громаді. А для цього хоче познайомитись з молоддю, дізнатись про її потреби та настрої, а також сформувати профіль молодих людей. Розробником та реалізатором дослідження буде Дослідницька агенція Fama, а партнером – франчайзингова мережа ресторанів Lviv Croissants. Щоб заохотити учасників пройти опитування, бренд зголосився перерахувати по 100 гривень за кожну заповнену анкету в реабілітаційний центр UNBROKEN. Таким чином респонденти не лише візьмуть участь у дослідженні, але й долучаться до благодійної акції.

“За результатами дослідження ми спільно з нашими амбасадорами та молоддю розробимо стратегію розвитку молоді та напрацюємо план заходів і активностей, щоб якнайкраще зарекомендувати Львів як молодіжну столицю Європи у 2025 році”, — зазначили в Інституті міста.

Опитування можна пройти за посиланням.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності