“Домівка врятованих тварин” влаштовує барахолку для закриття боргів притулку

"Домівка врятованих твари Суспільне Львів

Зібрані гроші підуть на закриття нагальних потреб притулку

Притулок “Домівка врятованих тварин” 25 та 26 травня поведе масштабну барахолку. На ній мають намір зібрати гроші, щоб розрахуватися із боргами, які має притулок. Про це 20 травня повідомили у “Домівці врятованих тварин”.

“Наш центр порятунку для тварин на межі закриття і ми потребуємо вашої допомоги!”, — йдеться на сторінці “Домівки врятованих тварин”. Щоб уникнути закриття, Домівка має повернути борги, які накопичилися, зокрема, за харчування та лікування тварин. На барахолці можна буде придбати:

  • Одяг і аксесуари
  • Книги та ігри
  • Різноманітні смаколики
  • Вироби ручної роботи

Барахолка відбудеться 25 та 26 травня з 12:00 до 19:00 на території Домівки за адресою: вул. Олекси Довбуша, 24

“Кожна гривня, зароблена на барахолці, піде на закриття боргів та нагальних потреб притулку. Якщо ви хочете допомогти більше, ви можете принести свої речі для продажу або зробити пожертву. Разом ми можемо врятувати притулок і дати нашим пухнастим та пернатим друзям шанс!”, — написали на сторінці “Домівки врятованих тварин”.

Нагадаємо, 17 травня “Домівка врятованих тварин” повідомила про те, що розпочинає процес ліквідації центрів порятунку. Проєкт вирішили закрити через відсутність стабільного фінансування. Перед закриттям працівники обіцяли прилаштувати тварин, які перебувають в центрах порятунку, в інші заклади. А обладнання “Домівки врятованих тварин“ — роздати іншим організаціям, які його потребуватимуть.

На це повідомлення відреагував перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, пообіцявши зробити все, щоб притулок для тварин продовжив свою роботу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності