У Львові судили жінку за торгівлю контрабандними сигаретами

фото умовне

Жінка продала 70 пачок тютюнових виробів без акцизних марок на вул. Городоцькій

Залізничний районний суд Львова оштрафував львів’янку Наталію А. на 3400 гривень за торгівлю сигаретами без акцизних марок. Про це йдеться у постанові оприлюдненій у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Обвинувачена визнала свою вину і погодилася заплатити 3400 грн штрафу

За матеріалами справи, 16 травня у Львові на вулиці Городоцькій, 359 жінка здійснила незаконну роздрібну торгівлю тютюновими виробами без марок акцизного податку. Зокрема, вона продала 70 пачок сигарет різних марок - "Kent", "Oscar", "King" та "Prime". У судовому засіданні Наталія А. повністю визнала свою провину . Вона щиро розкаялася і просила не застосовувати до неї суворе покарання, оскільки вчинила правопорушення вперше.

Розглянувши матеріали справи, суд дійшов висновку, що дії жінки підпадають під ознаки адміністративного правопорушення. Враховуючи ступінь суспільної небезпеки скоєного, щире розкаяння правопорушниці та відсутність обтяжуючих обставин, суд визнав її винною у скоєнні правопорушення та оштрафував на 3400 тис. грн. Усі сигарети конфіскували. Жінка має право оскаржити це рішення протягом 10 днів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності