• Головна
  • Новини Львова
  • Депутати міськради дозволили забудувати територію Львівського заводу устаткування

Депутати міськради дозволили забудувати територію Львівського заводу устаткування

Львівський завод устаткування

На території заводу на вул. Зеленій зведуть багатоповерхівки

Під час засідання сесії Львівської міської ради у четвер, 16 травня, депутати погодили проєкт ухвали про надання в оренду ділянки Львівського заводу устаткування для будівництва житлового будинку.

Новобудови можуть мати максиму 10 поверхів

Йдеться про ділянку площею 1,0824 га, яка розташована на вулиці Зеленій, 145. На території є будівлі, які належать ПрАТ "Львівський завод комунального устаткування". Згідно з генпланом Львова, ділянка знаходиться в межах багатоповерхової житлової забудови. Як повідомили на сесії Львівської міськради тут планують будівництво нових житлових будинків. Відповідно до зонінгу району новобудова може мати від 5 до 10 поверхів.

Депутати погодили розроблення проєкту землеустрою та надали підприємству земельну ділянку в оренду на 10 років. "ЛЗКУ Буд" протягом пів року повинно укласти з містом нові договори оренди землі та відшкодувати кошти за користування ділянкою з дати прийняття рішення.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "ЛЗКУ Буд" створили у Львові понад 2 рок тому та зареєстроване за тією ж адресою, де розташований колишній завод: на вул. Зеленій, 145. Фірма займається будівництвом, а її власниками є львів'янка Галина Яблонська, яка володіє найбільшою кількістю акцій ПрАТ "Львівський завод комунального устаткування", а також Зоряна Дропа.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності