Власники СТО на Сихові викуплять у міськради землю майже за 5 млн грн

Територія, яку планують викупити

Йдеться про 0,2 га землі біля нижнього “Шувару”

Львівська міська рада вирішила продати ТзОВ “Крамсервіс” земельну ділянку неподалік ринку “Шувар” на Сихові. Наразі ця фірма лише орендує землю, на якій облаштувала вже СТО. Відповідний документ оприлюднили у середу, 15 травня, на офіційному порталі міської ради Львова.

Компанія вже сплатила понад пів мільйона авансу

Йдеться про ділянку площею 0,2167 га на проспекті Святого Івана Павла ІІ, 59-В. На ній розташована будівля СТО, яке належить ТзОВ “Крамсервіс”. Цього року компанія уклала з міськрадою договір оренди на 10 років та сплачувати понад 400 тис. грн орендної плати щороку. Однак підприємці вирішили викупити цю землю, відповідно до експертної оцінки, вартість цієї земельної ділянки становить 4 млн 820 тис. 921 грн. Компанія вже сплатила понад пів мільйона авансу, після прийняття рішення Львівської міськради їй залишиться доплатити ще 4,2 млн грн протягом 30 днів.

За даними аналітичної системи YouControl ТзОВ "Крамсервіс" створили у Львові 28 років тому, фірма займається орендою нерухомості. Власниками компанії є Наталія Морозова та Дмитро Морозов, який також володіє низкою ломбардів у різних містах України.

Прийняте міською радою рішення дозволить укласти договір купівлі-продажу між містом і компанією. Кошти від продажу землі надійдуть до бюджету розвитку Львівської громади. Передбачається, що продаж цієї ділянки сприятиме ефективному використанню міських земель та розвитку інфраструктури.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності