У Львові загорілась квартира у багатоповерхівці на вулиці Мазепи

У Львові загорівся квартира на вулиці Мазепи

Працівники ДСНС врятували від вогню 17 мешканців будинку

У пʼятницю, 15 травня, на вулиці Мазепи у Львові загорілась кватира в житловому будинку. На місці вже перебувають пожежники, поліцейські та медики. Про це LVIV.MEDIA повідомили в пресслужбі ДСНС.

Горіла квартира на другому поверсі

За попередньою інформацією, загорілась квартира на другому поверсі житлового будинку на вулиці Мазепи, 11. На місце пожежі прибули працівники ДСНС, поліції і машина “швидкої допомоги”.

Згодом Головне управління ДСНС України у Львівській області повідомило, що рятувальники отримали повідомлення про пожежу о 14:16. На момент прибуття надзвичайників на місце події з квартири вибивалось полум’я. Рятувальники взялись до порятунку людей і ліквідації займання. О 14:46 пожежу вдалося ліквідувати, а о 15:00 її загасили. Під час ліквідації пожежі працівники ДСНС врятували 17 людей, в тому числі одну дитину. Одного чоловіка, який отримав опіки, госпіталізували медики.

Нагадаємо, 13 травня, на Сихові загорілися три автомобілі. Внаслідок пожежі одна машина згоріла повністю, ще дві критично постраждали. Як повідомили рятувальники, пожежа трапилася близько 03:56 біля будинку за адресою вулиця Хоткевича, 54. Горіли три автомобілі — Renault Master, Opel Zafira та електромобіль Nissan Leaf.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності