На місці колишнього інституту у Львові збудують новий медичний комплекс

Візуалізація медичного комплексу на вул.Перфецького

Йдеться про територію біля супермаркету “Ашан” на Володимира Великого

У Львові на території колишнього геотехнічного інституту на вул. Перфецького збудують новий медичний комплекс з поліклінікою та спортивно-реабілітаційним корпусом. Про це у середу, 15 травня, повідомив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев на засіданні виконавчого комітету.

Забудовник зведе нові спортивно-реабілітаційні комплекси

Йдеться про ділянку, на якій розташована будівля 1985 року колишнього геотехнічного інституту, поблизу супермаркету "Ашан" та житловими багатоповерхівками на вул. Перфецького,21. За проєктом інвестора, який він демонстрував на засіданні містобудівної ради на початку березня, цю споруду реконструюють, розширять площу та добудують додаткові поверхи. Там облаштують стаціонарну поліклініку. Інші застарілі будівлі та гаражні приміщення знесуть, а на їх місці збудують спортивно-реабілітаційні корпуси заввишки від 3 до 7 поверхів. Саме в них розташується реабілітаційна зона з тренажерними залами та відновлювальними кабінетами.

Забудовник зобов’язався облаштувати інфраструктуру району

За словами Антона Коломєйцева, забудовник надав гарантійний лист, про те що долучиться фінансово до покращення інфраструктури району, зокрема довкола закладу облаштує виїзди, місця висадки та розвороту таксі.

“Заїзд запроєктований з вулиці Володимира Великого, але в майбутньому там можливі інші доїзди. В гарантійному листі зазначено, що підприємці беруть на себе зобов’язання покращити виїзд з вулиці Кульпарківської при лівому повороті до даної ділянки. Якщо такі речі будуть профінансовані, то це покращить загалом сполучення, бо там є достатньо аварійна ділянка”, — пояснив Антон Коломєйцев.

Крім того, під новим медичним комплексом запланований підземний паркінг на 45 машиномісць із додатковими евакуаційними виходами. Наразі, у міськраді очікують висновок авіаційної служби щодо норми висотності будівлі та готують видачу містобудівних умов.

Замовником проекту є ТОВ "Медпарк Інвест", яке за даними аналітичної системи YouControl створене у Львові понад півтора року тому, його власником є підприємець Олександр Федечко. Він також є співвласником мережі аптек "Подорожник" по всій Україні.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності