Львівська міськрада виділить 3 млн грн на утримання системи "Безпечне місто"

камери відеонагляду

Кошти скерують на підтримку системи відеонагляду

Львівська міськрада додатково скерує ще понад 3 млн грн на обслуговування камер відеоспостереження, які встановили по програмі “Безпечне місто”. Про це у середу, 15 травня, повідомила директорка департаменту фінансової політики Львівської міськради Вікторія Довжик під час засідання виконавчого комітету.

За її словами, департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури виділять 3 млн 57 тис. 900 грн на виконання міської комплексної програми зміцнення законності, безпеки та порядку на території Львівської міської територіальної громади “Безпечне місто Львів” на 2022-2026 роки. “Ця пропозиція виникла на транспортній комісії, в них є кошти на бюджеті розвитку, але зараз є потреба по загальному фонду на поточне утримання камер”, — пояснила Вікторія Довжик.

Виділені кошти підуть на обслуговування та підтримку належного функціонування системи відеонагляду в межах програми "Безпечний Львів" для зміцнення правопорядку і безпеки в місті.

Про програму

До слова, у 2021 році депутати затвердили цю програму на сесії Львівської міськради. Вона спрямована на підвищення рівня безпеки, законності та правопорядку у Львові. Основні її завдання: посилити оперативність та ефективність органів безпеки у захисті комунального та приватного майна, запобігати злочинам проти життя і здоров'я людей, зменшити кількість ДТП та підвищити розкриття тяжких злочинів.

Нагадаємо, від початку повномасштабного військового вторгнення Росії в Україну у Львівській громаді в межах програми "Безпечне місто" встановили 197 відеокамер. Крім того, планували змонтувати ще 470.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності