Львівському училищу передадуть автобус для навчання водіїв для АТП-1

автобус IRISBUS

Майбутні водії опановуватимуть професію на базі Міжрегіонального училища автотранспорту

Львівська міська рада планує передати один автобус на баланс Міжрегіонального вищого професійного училища автомобільного транспорту та будівництва. Відповідний документ оприлюднили у понеділок, 14 травня, на офіційному порталі міської ради Львова.

Йдеться про автобус IRISBUS 2011 року випуску. У пояснювальній записці до проєкту ухвали вказано, що це рішення потрібне для підготовки водіїв громадського транспорту на базі цього професійно-технічного навчального закладу. Після навчання випускників планують працевлаштовувати в комунальне АТП-1. Схожі моделі автобусів продають на онлайн-магазинах України за ціною від 16 до 19 тисяч євро.

Передати автобус училищу пропонує Комунальна установа “Інститут міста” на підставі рішення Виконкому Львівської міськради від 01 березня 2022 року. Цим рішенням виконком уповноважив Інститут міста отримувати від імені Львівської міської ради кошти та гуманітарну допомогу. Згідно з рішенням, отриману допомогу можна витрачати на такі потреби:

  • Придбання товарів, робіт, послуг оборонного призначення для забезпечення обороноздатності держави, регіону, окремої територіальної громади.
  • Придбання товарів, робіт, послуг для захисту безпеки населення.
  • Придбання товарів, робіт, послуг першої необхідності.
  • Придбання товарів (зокрема води, продуктів харчування, медикаментів тощо), робіт, послуг, необхідних для недопущення гуманітарної катастрофи.
  • Реставрацію, консервацію і захист пам’яток культурної спадщини.

Нагадаємо, у березні у Львові списали на металобрухт 10 автобусів, які хотіли віддати волонтерам.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності