Львівські патрульні оштрафували п’яного водія, який в’їхав в дерево

ДТП у Львові: п’яні водії спричинили аварії

Тієї ж ночі ще один нетверезий водій кермував авто без прав і зіткнувся із вантажним бусом

Патрульні затримали за добу двох водіїв, які керували автомобілями в нетверезому стані. Один з них в’їхав в дерево, а інший — у вантажний бус. На обох порушників склали протоколи, повідомили у вівторок, 14 травня, у патрульній поліції Львівської області.

Як йдеться в повідомленні, за добу у Львові трапилось дві ДТП за участі п’яних водіїв. Одна аварія сталася на вулиці Зеленій. П’яний 67-річний чоловік за кермом Mercedes-Benz не впорався з керуванням і в’їхав в дерево. Інша ж аварія трапилась на вулиці Снопківській, 53-річний чоловік кермував авто ще й без прав: “Патрулюючи містом, інспектори виявили ДТП та зупинились, аби з‘ясувати, чи не потрібна допомога. 53-річний водій, керуючи автомобілем ВАЗ не дотримався безпечної дистанції та в‘їхав у автівку попереду Mercedes-Benz Sprinter,” — зазначили правоохоронці.

Обох водіїв оштрафували за їзду напідпитку

На обох порушників склали протоколи за двома статтями: керування транспортним засобом у стані сп‘яніння та порушення ПДР, що призвело до ДТП. Окрім того, водій ВАЗ отримав постанову за відсутність прав.

Нагадаємо, наприкінці квітня у Броварах п’яний голова райдержадміністрації збив чотирьох людей. винуватця аварії взяли під варту без права застави.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності