• Головна
  • Україна
  • У Броварах п’яний голова райдержадміністрації збив чотирьох людей

У Броварах п’яний голова райдержадміністрації збив чотирьох людей

У Броварах п’яний голова райдержадміністрації збив чотирьох людей

Через це Володимира Майбоженка звільнять з посади голови райдержадміністрації

У п’ятницю, 26 квітня, голова Броварської районної державної адміністрації Володимир Майбоженко в’їхав на своєму авто у перехожих. Після того, як посадовець вийшов із машини, виявилося, що він був п’яний. Внаслідок ДТП постраждали четверо людей, зокрема дитина, повідомив Голова Київської ОВА Руслан Кравченко.

Як повідомили очевидці, голова Броварської райдержадміністрації Володимир Майбоженко за кермом Volvo не зупинився на червоний сигнал світлофора, не впорався з керуванням автомобіля та виїхав на пішохідну зону. Чоловік збив чотирьох людей — двох чоловіків, віком 26 та 29 років, а також 32-річну матір з дворічною дитиною. Потерпілі отримали травми різної тяжкості, зокрема переломи та садна. Усіх постраждалих госпіталізували, їм надають необхідну медичну допомогу.

Відео з місця ДТП в Броварах

Як згодом повідомила поліція Київської області, Володимир Майбоженко керував автомобілем п’яний — вміст алкоголю в крові чоловіка становив 2,31 проміле. Правоохоронці затримали посадовця та відкрили за фактом ДТП кримінальне провадження через порушення правил безпеки дорожнього руху та водіння в нетверезому стані.

“Голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено. Подібна поведінка посадовця неприпустима! Я звертаюся до правоохоронців — в найкоротший термін дати належну правову оцінку цій події. Наполягаю на об'єктивному, неупередженому розслідуванні та справедливому покаранні”, — прокоментував ДТП голова Київської ОВА Руслан Кравченко.

Оновлено. У суботу, 27 квітня, голові Броварської РДА Володимиру Майбоженку повідомили про підозру через порушення правил безпеки дорожнього руху та водіння в нетверезому стані.

Нагадаємо, у Львові водій без прав врізався в трамвай і втік, патрульні оштрафували порушника. Також п'яний кур’єр на мопеді без прав вчинив ДТП у центрі Львова.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності