• Головна
  • Україна
  • П’яний збив людей: Голову Броварської РДА взяли під варту без права застави

П’яний збив людей: Голову Броварської РДА взяли під варту без права застави

Голова Броварської РДА Володимир Майбоженко

Володимира Майбоженка триматимуть під вартою до 24 червня

Згідно з рішенням Шевченківського районного суду Києва, голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка взяли під варту до 24 червня за підозрою у скоєнні ДТП у стані сп'яніння. Про це у суботу, 27 квітня, повідомили у Київській обласній прокуратурі.

Йому загрожує до 8 років ув'язнення

У суді відбулося засідання щодо обрання запобіжного заходу очільнику Броварської РДА Володимир Майбоженку, який в’їхав на своєму авто у перехожих. Слідство відкрило кримінальну справу за статтею про порушення правил дорожнього руху в нетверезому стані, що спричинило тяжкі наслідки. Максимальне покарання, яке йому загрожує — до 8 років ув'язнення.

Прокуратура наполягала на триманні під вартою без права внесення застави через тяжкість скоєного злочину. Адвокат Майбоженка просив цілодобовий домашній арешт, оскільки підозрюваний проживає у Бучі. Як повідомили кореспонденти Суспільного з судової зали, сам Майбоженко визнав свою провину та заявив про готовність допомагати постраждалим. Проте суд вирішив взяти його під варту терміном на 2 місяці до 24 червня без альтернативи внесення застави.

Нагадаємо, 26 квітня у Броварах п’яний голова райдержадміністрації збив чотирьох людей, серед них — дитина. Двоє чоловіків отримали тяжкі травми та перебувають у реанімації. Ще двоє постраждалих мають травми середнього ступеня тяжкості. У суботу, 27 квітня, Володимиру Майбоженку повідомили про підозру через порушення правил безпеки дорожнього руху та водіння в нетверезому стані.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності