• Головна
  • Новини Львова
  • Личаківська райадміністрація витратить 390 тис. грн на ремонт зупинок громадського транспорту

Личаківська райадміністрація витратить 390 тис. грн на ремонт зупинок громадського транспорту

Зупинка громадського транспорту у Львові.

Чиновники хочуть відремонтувати зупинки на 20 вулицях

Личаківська районна адміністрація Львівської міської ради готова заплатити 390 тисяч гривень за ремонт зупинок громадського транспорту. Про це свідчить оголошення про проведення відкритих торгів із закупівлі послуг, яке 13 травня з’явилося в системі Prozorro.

Йдеться про поточний ремонт зупинок громадського транспорту в Личаківському районі Львова, який треба провести до кінця 2024 року. Переможець торгів повинен пофарбувати металеві конструкції зупинки, засклити її армованим склом, замінити накриття, а також відремонтувати дерев'яний настил лав. Загалом такий ремонт хочуть зробити на 66 зупинках, розташованих на вулицях Тракт Глинянський, Пасічній, Польовій, Личаківській, Медової Печери, Зеленій та інших. Загалом на 20 вулицях.

Як зазначається в тендерній документації, учасники торгів повинні самі визначити ціну власних послуг з врахуванням всіх своїх витрат, податків і зборів, однак ремонтувати зупинки компанія-переможець зможе лише на вимогу замовника, тобто районної адміністрації, і в тих обсягах, які він визначить.

Останній день подання тендерних пропозицій — 21 травня. Тоді ж і проведуть електронний аукціон з визначення переможця.

 

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності