У Львові керівник ОВА і міністр охорони здоровʼя нагородили медпрацівників

У Львові керівник ОВА і міністр охорони здоровʼя відзначили медпрацівників

Вручення відзнак відбулося з нагоди міжнародного дня медсестри та медбрата

У Львові керівник обласної військової адміністрації Максим Козицький і міністр охорони здоровʼя Віктор Ляшко вручили викладачам місцевих медичних закладів освіти і працівникам обласного клінічного перинатального центру відзнаки. Вручення відбувалось з нагоди міжнародного дня медсестри та медбрата. Про це 12 травня повідомили на сторінці ЛОВА у Facebook.

Львівський перинатальний центр — найуспішніший в Україні

Як зазначили в ЛОВА, у Львівському клінічному перинатальному центрі за останні два роки народилося найбільше дітей серед всіх пологових у нашій державі, а два місцевих медичних заклади освіти — лідери за якістю підготовки молодшого медичного персоналу. “Відзначили працівників Львівського медичного фахового коледжу післядипломної освіти та Львівської медичної академії ім. А. Крупинського. Також вручили грамоти працівникам Львівського обласного клінічного перинатального центру. Дякуємо всім медсестрам та медбратам у кожному місті і селі, які є надійною опорою для лікарів, розрадою для пацієнтів та невіддільною частиною системи охорони здоровʼя” — йдеться у повідомленні обласної військової адміністрації. До слова, міжнародний день медсестри та медбрата відзначають 12 травня.

Нагадаємо, нещодавно перинатальний центр у Львові отримав від Чехії медичного обладнання на 21 млн грн. Благодійники передали, зокрема, електричне ліжко для реанімації, пологове ліжко, стельову консоль, обігрівач для новонароджених, багатофункціональне крісло, каталку, анестезіологічний візок, потужний генератор, який здатен повністю заживити пологовий корпус.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності